Heyo iedereen,

In deze blog zal ik de situatie waarin momenteel zit even toelichten. Ik heb de afgelopen 3 jaar bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, maar toen ik afgelopen zomer aan het nadenken was over wat ik komend jaar wilde doen, was het niet studeren. In mijn tweede studie jaar ben ik bij de studenten fotografie en film vereniging gegaan, Dekate Mousa. Daar heb ik afgelopen jaar ook bestuur gedaan en dat alles gaf een extra vlammetje aan mijn fotografie passie.

Dus toen ik door Corona niet kon gaan reizen komend jaar (dat was origineel het plan) en ik niet wilde studeren, bedacht ik dat ik wel eens kon gaan kijken waar ik kan komen met de volle focus op het opzetten van een eigen bedrijf in de fotografie. Die gedachte eenmaal in mijn hoofd werd ik heel blij van het idee, en met de support van mijn vrienden en familie ga ik er dit jaar helemaal voor. Hoewel ik het doodeng vind om niet het standaard pad meer te volgen, denk ik dat ik de juiste beslissing voor mij nu heb gemaakt. Maarja, zoals ze in het Engels zeggen; only time will tell.

Ik hoop jullie mee te kunnen nemen op mijn ontdekkingsreis dit jaar en onderweg wat kennis bij te brengen en te inspireren om je dromen te volgen.

5 Comments

  1. Toch een beetje op (ontdekkings)reis…. heel veel succes en plezier! Leuk om je zo te kunnen volgen๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ

  2. Mooi dat je dit avontuur bent gestart, Robin, en je hart volgt! Afwijken van het pad is altijd eng maar ook heel boeiend. Heel veel plezier

Leave a Reply