Beste lezer,

Dit is een spannende tijd voor mij. Na een paar maanden hard werken, is het vandaag de dag dat ik mijn website lanceer. Het feit dat je dit leest, betekent veel voor mij, dus heel erg bedankt daarvoor.

Dit is de eerste blog die ik ooit heb geschreven, maar het zal zeker niet mijn laatste zijn. Na deze zomer mijn bachelor te hebben afgerond, heb ik besloten om wat vrije tijd te nemen en mijn focus te verleggen naar fotografie.

Deze blog gaat over verschillende dingen die allemaal terugkomen op één ding, namelijk mijn ontdekkingsreis in de wereld van fotografie en het opzetten van een bedrijf. Ik zal niet doen alsof ik een expert ben op een van deze gebieden, maar ik zal mijn probeersels, fouten, passie en hopelijk ook enkele overwinningen delen. Ik zal fotografie-ideeën delen (omdat het maken van vette foto’s super tof is) en ideeën om geld te verdienen met fotografie. Ook de meer zakelijke kant van het verhaal zal ik af en toe toelichten.

Naast het bloggedeelte van deze website zal er ook een webshop komen. Dit is mijn eerste idee om wat geld te verdienen met fotografie. Ik heb een selectie van mijn eigen foto’s gemaakt, die in verschillende versies van prints kunnen worden gekocht.

3 Comments

Leave a Reply