Hey lieve mensen,
Deze week geen nieuwe foto techniek, maar een update over het bedrijfje en hoe het gaat met de webshop. Aangezien ik dinsdag al vrijwel het hele verhaal achter het maken van een sterrenfoto heb vertelt, kan dat denk ik wel. Als jullie nu heel teleurgesteld zijn omdat jullie uitkeken naar een nieuwe foto blog, laat dan vooral weten waarover je de volgende keer zou willen leren!

Mijn website bestaat nu 3 weken en de webshop 2 weken. Ik ben nog geen miljonair geworden erdoor. Dus alle mensen die denken dat het zo snel gaat, helaas niet. Het is eigenlijk nog wel een beetje het tegenovergestelde. Op dit moment heb ik nog altijd meer geïnvesteerd in mijn bedrijf dan dat ik heb verdiend. Dat is oké want ik heb nog een lange tijd om het te verbeteren. Al was mijn hoop dat ik met de promotie naar familie en vrienden vooral in het begin wel wat zou kunnen verkopen. Me ervan bewust zijnde dat dat geen goed beeld zou geven voor de toekomst, maar toch wel wat zou kunnen verkopen. Dat viel tegen. In de eerste twee weken van mijn webshop heb ik 3 bestellingen gehad. Heel leuk natuurlijk, maar niet echt wat ik hoopte.

Nu denk je misschien: “Ja leuk Robin dat je die webshop hebt gepromoot onder vrienden en familie, maar daar ga je toch geen groot langdurig klantenbestand aan overhouden”. En daar geef ik je volkomen gelijk in. Daarom heb ik de afgelopen week ook op Instagram een promotie geplaatst, maar helaas heeft die geen verkopen opgeleverd. Daarnaast heb ik fanatiek geblogd en daar komen best wat mensen op af om ze te lezen. Helaas levert dat ook nog geen verkopen op. Tot zover de update van de webshop.

Nu het positievere nieuws. Het is vrijdag, bijna weekend en ik ga daar heerlijk van genieten. Ik geef niet op en ga de komende tijd nog van alles proberen om klanten te krijgen en ook te houden. De manieren waarvan ik vind dat die werken zal ik tegen die tijd ook zeker met jullie delen. Daarnaast ben ik de afgelopen en komende tijd nog druk bezig met een aantal nieuwe producten :). Wat dat precies is laat ik nog even in het midden, maar ik ben er wel enthousiast over! Ik hoop jullie ook als jullie erachter komen ergens in de komende 2 weken.

In de tussentijd zou ik het heel erg waarderen als jullie mijn blogs blijven lezen en eventuele feedback geven. Ik waardeer iedereen die de tijd neemt om mijn blogs te lezen en hoop dat jullie dat vooral blijven doen.

Leave a Reply