Hallo allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, was er vorige week geen blog. Dit is omdat ik vorige week heb gewerkt aan een vlog. Dat is lang geleden en ik moest er even inkomen. Ik heb hem dinsdag pas online gezet en wilde jullie er toch nog wat meer over vertellen in deze blog. Maar eerst hieronder de vlog.

Nu jullie de video hebben bekeken, zullen jullie ook weten dat ik aan het einde heel eerlijk ben over dit proces. Dit doe ik omdat ik anderen die dezelfde droom hebben als ik een realistisch beeld mee wil geven van wat er bij komt kijken.

Dat was eigenlijk alles wat ik nog wilde vertellen over vorige week. Nu nog even een melding over de blog van deze week. Ik zal proberen die vandaag eruit te gooien ook, maar ik moet nog een hele hoop doen daarvoor dus het kan zijn dat hij morgen of na het weekend komt. Ik ben er wel heel enthousiast over, dus hou vooral mijn sociale media in de gaten. Zal daar laten weten als ik hem post!

Mogelijk dus alvast een fijn weekend en anders wens ik jullie dat vanmiddag/vanavond nog eens 🙂

Credits voor de omslag foto gaan naar Daphne, thanks voor de foto 🙂 Bekijk haar instagram pagina hier.

1 Comment

  1. Mooie vlog. Heel eerlijk ook. Ik wens je heel veel sterkte en kracht in het volgen van je proces. Of het nu gaat werken of niet…. jouw tocht brengt je iig mooie ervaringen.

Leave a Reply