Maandelijkse inspiratie: November

Een nieuw iets op deze blog. Ik heb afgelopen maand veel nieuwe dingen geleerd en alhoewel een groot deel daarvan zelf is ontdekt, is er ook een deel dat flink geïnspireerd is door anderen. Ik wil graag maandelijks een klein overzicht delen met jullie van de creatieve mensen die mij geïnspireerd hebben de afgelopen maand. Hopelijk kunnen zij jullie ook helpen om weer meer inspiratie en motivatie te krijgen.

Kika

Deze eerste maand wil ik graag beginnen met Kika. Ik heb haar al eerder even kort genoemd in mijn blog over zelf portretten, maar ik wil haar in mijn eerste maandelijkse inspiratie toch ook even noemen. Kika maakt youtube videos en instagram foto’s en is erg inspirerend als je op zoek bent naar manieren om zelf op de foto te gaan. Er zijn zoveel verschillende manieren om dat te doen en Kika laat er veel zien.

Alexandria’s lens

Alexandria is iemand die ik tegenkwam online toen ik mij research aan het doen was voor mijn blog over photoshop. Zij en haar familie maken samen magische foto’s waarin alles mogelijk is. Ik had graag een poging gedaan iets te doen wat geïnspireerd was door haar, maar voelde toch dat dat wat te gevorderd was.

Ze heeft me in ieder geval wel geïnspireerd om te blijven proberen en dan word ik vast beter 🙂

hexashots

Olivier is een Nederlandse fotograaf die ik tegenkwam op het account van Eindhoven omdat hij foto’s had gemaakt voor GLOW. Daarna heb ik zijn account bekeken en vond zijn stadsfoto’s in de nacht heel vet. Dat is een van de dingen die mij meer motiveerde voor mijn blog van afgelopen week.

Leave a Reply